Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst van het Stilstaan – 1 daagse

januari 14, 2018@ 10:30 - 18:00

50€
De kunst van het stilstaan

De kunst van het stilstaanBeheers jij de Kunst van het Stilstaan?

‘De Kunst van het Stilstaan’ werd voor het eerst georganiseerd in 2015 door chef rode draad Martine Verweij (Green Bridges), chef verbeeldingskracht Nancy Wiltink (Tuin aan Zee), chef verbinding met jezelf Christopher Baan (Widening Circles, Reos Partners) en chef natuur Frank Gorter (ecopreneur en steward 2.0, Kantoorkaravaan, Sustainsville, Landgoed Welna).

De intentie van De Kunst van het Stilstaan is om een veilige plek te creëren voor mensen die zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel ervaren voor wat er in de wereld gaande is, dat ze zichzelf af en toe dreigen kwijt te raken. Binnen De Kunst van het Stilstaan kom je op plekken en vind je het moment om je eigen kompas te herijken en de verbinding met jezelf te herstellen, met anderen en met de natuur, om zo met hernieuwde energie je eigen missie te kunnen voortzetten.

De groep van 14 januari zal deels bestaan uit mensen die al eerder meededen aan een weekend Kunst van het Stilstaan en uit mensen die voor het eerst aanhaken. Je kunt deze dag benutten om weer even in de groep te stappen, te genieten van het samenzijn en het verrijkende programma. Of om te proeven of je een keer mee zou willen doen met een Kunst van het Stilstaan weekend.

Thema 14 januari – “Food for Change”

We onderzoeken samen spelenderwijs welke bronnen je tot je beschikking hebt om jezelf te blijven voeden, om in deze tijden van transitie gezond te blijven, op alle vlakken. Fysiek, emotioneel, mentaal en in ‘spirit’. Hoe kan je dieper contact maken met deze bronnen, en ook zicht krijgen op dat wat jou juist niet voedt? Wat staat je in de weg om jezelf op alle vlakken gezond te houden? Wat kan je komend jaar net anders doen, opdat je gezond blijft?

We werken de komende weken het programma uit. We ontmoeten elkaar om 10.30 uur en einde van het programma is om 17.00 uur, waarna we nog kunnen borrelen met elkaar.

Kosten van deze dag zijn 35 tot 65 euro (excl. BTW), afhankelijk van wat je je kunt veroorloven. De dag is inclusief lunch en versnaperingen en zal plaatsvinden in Schipluiden, op de plek van duurzame architect Jamie van Lede, de Vijverschie.

Het eerstvolgende Kunst van het Stilstaan weekend wordt georganiseerd van 8-10 juni 2018.

Gegevens

Datum:
januari 14, 2018
Tijd:
10:30 - 18:00
Kosten:
50€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.kunstvanhetstilstaan.nl

Locatie

Vijverschie, Schipluiden
Schieweg 212
Schipluiden,
Bekijk de site van Locatie