Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Story-telling & Theory-U – expert sessie

november 5, 2015@ 14:00 - 20:00

€145

Op 5 november geef ik een workshop story-telling & theorie-u tijdens het International Story Telling Festival Amsterdam. Onderstaande informatie komt van de website van het festival:

Storytelling & Theory U: Hoe verhalen je de weg kunnen wijzen naar wezenlijke verandering.

Tijdens de Expert Meeting op het Storytelling Festival Amsterdam editie 2015 onderzoeken we de werking van verhalen bij veranderingsprocessen. Verhalen ontwapenen, verhalen verwonderen, verhalen verdiepen, maar hoe doen ze dat? Waarom werken persoonlijke verhalen, en wat doet het luisteren naar oeroude mythes met je?

Die middag komen op een bijzondere plek in Amsterdam Noord de vertellers van mooie verhalen (de teweeg-brengers), en de mensen die verhalen inzetten in organisaties (de inzetters) bij elkaar. Ook nodigen we veranderkundigen uit die ervaring hebben met de Theory U van Otto Scharmer en die willen weten hoe zij daarbij verhalen kunnen inzetten. Dé middag voor wie wil onderzoeken wat de kracht van verhalen is.

Onder leiding van François Breuer, Martine Verweij (organisatiedeskundigen) en Rachel Rose Reid en Fred Versonnen (vertellers) onderzoeken we hoe het vertellen van het juiste verhaal het verdiepend luisteren bevordert. Het idee is dat mensen juist als ze zich over geven aan het verhaal open staan voor verandering en de gewenste verandering sneller en beter kan worden vormgegeven. Bedoeling is de deelnemers zoveel mogelijk zelf elkaars kwaliteiten te laten ervaren om zo tot een betere samenwerking te komen tussen teweeg-brengers en inzetters.

Het belooft een inspirerende middag over de toekomst van storytelling te worden die je zeker niet zult willen missen.

Koop hier uw kaartje

Gegevens

Datum:
november 5, 2015
Tijd:
14:00 - 20:00
Kosten:
€145
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://storytellingfestival.nl/nl/voorstelling/storytelling-theory-u

Locatie

Café de Ceuvel
Korte Papaverweg 4-6
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps