Felix leerde ik zo’n 3 jaar geleden kennen, via via. Een aantal diepe gesprekken verder, had ik hem zover om met mij samen een initiatief te starten waarmee we ‘de verwondering over de energie-uitdaging’ gingen aanwakkeren. Het Energy Consciousness Collective. Ondertussen was Felix vooral met de bouw van zijn eigen energie-neutrale huis en spraken we elkaar over de spanning die dat voor je relatie kan betekenen.

Felix is een man van alles of niets. Als hij een eigen energieneutraal paleis bouwt dan moet het helemaal kloppen. En zal hij alles uit de kast halen om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Hij is een pionier. In de letterlijke zin van het woord. Hij doet de dingen voor het eerst. Ook voordat anderen ze al eens gedaan hebben. Gaat zelf zitten rekenen, tekenen en stelt vragen net zo lang totdat hij snapt dat niemand het antwoord heeft. Dan gaat hij het antwoord zelf maar bedenken. Respect. Vooral omdat hij ondertussen blijft lachen en tijd heeft voor een praatje. Een anekdote. En in jou geïnteresseerd is.

Ik hoop dat je hem een keer tegenkomt tijdens een avond bij jouw lokale energiecoöperatie, waar hij als expert uitgenodigd is. En ga anders gewoon eens bij hem op bezoek in Soerendonck. Hij zal je met liefde een (3-uur durende) rondleiding in zijn nieuwe huis geven!

Felix van Gemen – website van Van Gemen Strategie